Știrile Curente

Meteo Horoscop
Loeb, iarăși lider în Dakar
Francezul Sebastien Loeb a înregistrat a treia sa victorie de etapă în Raliul Dakar 2017, la clasa auto, impunându-se marți în cea de-a 8-a etapă a acestei curse, întârziată din cauza intemperiilor. 

Pilotul lui Peugeot a parcurs cei 417 km cronometrați în 4h11min.02sec., devansându-i pe coechipierii săi Stephane Peterhansel (cu 03 min 35 sec), pe care l-a detronat cu această ocazie din fotoliul de lider al clasamentului general, și Cyril Despres (cu 05 min 13 sec). Sosirea în această specială, care a fost scurtată de organizat cu 73 km, din precauție, pentru a evita un râu care nu mai putea fi traversat, din cauza inundațiilor, a avut loc cu o întârziere de peste două ore față de orarul prevăzut, din cauza furtunilor violente de la frontiera boliviano-argentiniană. 
11 January 2017 19:55 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64