Știrile Curente

Meteo Horoscop
Ronaldo, parte a istoriei fotbalului
Cristiano Ronaldo atacantul lui Real Madrid şi al selecţionatei Portugaliei, desemnat de FIFA cel mai bun jucător al anului 2016, a declarat că nu are "nicio îndoială că face parte din istoria fotbalului".

"Nu am nicio îndoială că fac parte din istoria fotbalului. Acesta a fost întotdeauna ţelul meu major, încă de când am început să joc: nu doar să devin un fotbalist, ci să fiu un star, să mă străduiesc întotdeauna să fiu cel mai bun'', a declarat Ronaldo într-un interviu acordat site-ului oficial al FIFA. Conform anchetei "Football Leaks", portughezul ar fi evitat să plătească impozite pentru drepturile sale de imagine, în valoare de aproximativ 150 milioane euro. Fiscul spaniol a deschis o anchetă după dezvăluirile din "Football Leaks", însă cvadruplul câştigător al Balonului de Aur a spus că îşi păstrează calmul şi crede că justiţia va tranşa în favoarea sa.
11 January 2017 19:54 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64