Știrile Curente

Meteo Horoscop
Accidentată de o mașină a Parlamentului
Pieton accidentat de o mașină cu plăcuțe de înmatriculare ale Parlamentului. O femeie a fost lovită în această seară de un automobil marca Skoda pe strada Alba Iulia din capitală. Informația și imaginile surprinse la fața locului au fost trimise pe adresa redacției noastre de către un telespectator.

În înregistrarea video apare o femeie căzută pe asfalt, iar o mașină cu numere RMP 046 staționează în dreptul ei. Potrivit sursei, imediat după impact șoferul a scos plăcuțele de înmatriculare. Mai mult, în momentul în care a fost lovită de automobil, femeia ar fi avut un copil în brațe. Responsabilii Direcției Administrative din cadrul Parlamentului nu au fost de găsit pentru a preciza cine dintre aleșii poporului se deplasează cu această mașină de serviciu. Nici reprezentații Serviciului de presă al Poliției Capitalei, nici ai Inspectoratului Național de Patrulare nu au răspuns la telefon. 
 
10 October 2017 19:19 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64