Știrile Curente

Meteo Horoscop
Bebeluş bătut de către tatăl său
Un bebeluş de două luni din Bender a ajuns în Secţia Reanimare a Centrului Mamei şi Copilului din Tiraspol după ce a fost bătut cu bestialitate de către tatăl său, care era în stare de ebrietate. Mai multe informaţii aflaţi în continuare, dar vă avertizăm că acestea ar putea să vă afecteze emoţional. 

Potrivit anchetatorilor din stânga Nistrului, bebeluşul are comoţie cerebrală. El ar fi fost bătut de către tatăl său de 54 de ani, condamnat anterior pentru diverse infracţiuni, inclusiv pentru trafic de droguri. Mama micuţului, în vârstă de 39 de ani, a fost decăzută din drepturile părinteşti în 2016, iar cei trei copii pe care îi avea atunci au fost duşi la o şcoală-internat din regiunea transnistreană. Femeia le-a spus poliţiştilor că plecase la magazin, iar când a revenit acasă, a văzut că bebeluşul era bătut şi fusese pus în cărucior cu faţa în jos. Bărbatul a fost reţinut. 

Un cuplu dintr-un sat din raionul Râbniţa a ajuns la spital cu arsuri în urma unui conflict în familie. Un bărbat de 37 de ani, care era beat, s-a luat la ceartă cu soţia sa, în vârstă de 39 de ani, după care s-a stropit cu o substanţă chimică. La un moment dat, şi-a îmbrăţişat nevasta, spunând că i-ar fi trecut supărarea, doar că tot atunci şi-a dat foc. La strigătele disperate ale femeii, au intervenit cei doi fii ai cuplului, de 14 şi 19 ani, care au stins flăcările şi au chemat ambulanţa. Bărbatul a fost internat la Reanimare, iar partenera sa de viaţă - în Secţia Chirurgie a Spitalului Raional Râbniţa.

Un tânăr de 24 de ani a fost reţinut în sectorul Ciocana al capitalei după ce ar fi fost prins consumând droguri pe bancheta din faţă a unei maşini. Verificările au fost iniţiate de un echipaj mobil al Batalionului de Reacţionare Operativă al Direcţiei de Poliţie Chişinău, care a observat automobilul parcat suspect. Mai apoi, asupra individului au fost depistate patru pacheţele în care ar fi fost marijuana. Tânărul riscă o amendă de până la 13 mii de lei sau cel mult doi ani de închisoare. 
 
10 October 2017 17:01 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64