Știrile Curente

Meteo Horoscop
Dezamăgire totală
Selecționata Moldovei de fotbal a suferit înfrângere în ultimul meci din preliminariile Campionatului Mondial, 0-1 acasă cu Austria și a ocupat ultimul loc în grupă. 

Unicul gol al meciului a fost marcat de Schaub în minutul 69. Trebuie menționat faptul că echipa noastră a evoluat din minutul 55 în 10 oameni, după eliminarea lui Artur Ioniță, care a primit două cartonașe galbene. Cu un jucător în plus în teren, echipa oaspete nu a avut probleme în adjudecarea victoriei. A fost o nouă campanie de calificări care a dezamăgit microbiștii moldoveni. Selecționata noastră a reușit să adune numai 2 puncte în 10 meciuri, cele două egaluri fiind consemnate în duelurile cu Georgia. Deocamdată nu se cunoaște cine va conduce naționala în preliminariile pentru Euro 2020, contractul lui Igor Dobrovolski expirând la finalul acestui an. Mai mulți lideri ai primei reprezentative se gândesc să nu mai dea curs invitațiilor la națională din cauza dezamăgirii imense. Este de menționat că echipa noastră națională va avea o nouă oportunitate de a ajunge la Euro 2020, prin intermediul Ligii Națiunilor, competiție ce va demara în primăvară și va înlocui meciurile amicale. 
 
10 October 2017 19:15 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64