Știrile Curente

Meteo Horoscop
Erdogan, în luptă cu somnul
Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a apărut într-o ipostază mai puțin obișnuită pentru un șef de stat. În cadrul vizitei sale la Kiev, liderul de la Ankara a fost cât pe ce să ațipească la o conferință de presă susținută alături de omologul său ucrainean, Petro Poroșenko.

Jurnaliștii străini scriu că liderul turc, care nu și-a putut stăpâni căscatul, a părut să adoarmă de șapte ori, în timp ce Poroșenko făcea declarații pentru presă. Deși președintele ucrainean a bătut în masă în încercarea de a-și revigora omologul turc, acesta pierdea lupta cu oboseala. Erdogan se află într-o vizită la Kiev însoțit de o delegație numeroasă. Cei doi oficiali vor discuta despre consolidarea cooperării bilaterale în toate domeniile strategice, precum și despre securitatea regională. 
 
10 October 2017 17:12 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64