Știrile Curente

Meteo Horoscop
Grevă generală în Franța
Zi dificilă în Franța. Aproximativ 5,5 milioane de angajaţi ai sectorului public protestează faţă de noua lege a muncii, promovată de președintele Emmanuel Macron. 

În 90 de departamente din țară se desfășoară sute de demonstrații. Este o zi tensionată şi pentru cei care intenționează să călătorească în Franţa, întrucât unele companii aeriene au anulat până la 30 la sută dintre zboruri. Și transportul public suferă perturbări. Este pentru prima dată în ultimii 10 ani când toate cele nouă sindicate care reprezintă serviciile publice se aliază împotriva reformelor pe care le consideră nocive. Potrivit presei străine, Guvernul de la Paris vrea sa taie 120 de mii de locuri de muncă din sectorul public, dar şi din compensaţiile celor care se pensionează pe caz de boală. 
 
10 October 2017 17:09 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64