Știrile Curente

Meteo Horoscop
Olarul Vasile Gonceari cere ajutor
Viața l-a pus la grea încercare pe renumitul olar Vasile Gonceari. Fiul său de doar 13 ani a fost diagnosticat cu cancer, iar pentru a-i salva viața, este nevoie de 100 de mii de euro, sumă de care familia nu dispune. Acum meșterul popular cere ajutorul tuturor oamenilor de bună credință pentru a-și pune băiatul pe picioare. 

Inițial, copilului i-a fost depistată o tumoare la globul ocular, iar pentru a preveni o eventuală agravare, medicii au decis să-i extirpeze ochiul. La scurt timp, familia Gonceari avea să primească o nouă lovitură. Băiatului i-a fost descoperită o malformație la piept, o formă de cancer care s-a extins rapid pe tot corpul. Acum, Vasilică este imobilizat, dar poate fi salvat. Șansa lui este un tratament îndelungat la o clinică din Turcia. Ședințele de radioterapie și chimioterapie pe care trebuie să le urmeze costă, însă, o sută de mii de euro.
Fiul său este deja în Turcia și a început tratamentul, iar oamenii cu inimă mare, care vor să-l ajute pe Vasilică, o pot face prin intermediul platformei caritate.md.

 
10 October 2017 17:04 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64