Știrile Curente

Meteo Horoscop
Copil căzut de la înălțime
Un băieţel de trei ani din Tiraspol a ajuns în stare gravă la Centrul Mamei şi Copilului din acest oraş după ce a căzut de la balconul apartamentului în care se afla. 

Incidentul s-a produs noaptea, în jurul orei două. Copilul era singur în locuință, se arată într-un comunicat de presă al departamentului de interne din stânga Nistrului. Mama acestuia, o tânără de 25 de ani, l-ar fi lăsat pe micut dormind şi a plecat de acasă. Anchetatorii mai spun că, la un moment dat, băieţelul s-a trezit, a ieșit la balcon după jucării, a urcat pe un scaun şi s-a prăbușit în gol de la etajul al treilea. El a fost găsit abia la ora cinci dimineața de către câţiva locuitori ai blocului, care au și chemat ambulanța. În acest caz a fost deschisă o anchetă, iar părinţii riscă o amendă pentru că şi-au lăsat copilul nesupravegheat. 
 
11 October 2017 17:11 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64