Știrile Curente

Meteo Horoscop
Deputat PD implicat într-un accident
Întâi spun una, apoi alta. Deşi dimineaţă reprezentanţii serviciului de presă al Parlamentului declarau că în mașina care a accidentat aseară o femeie cu un copil în brațe, pe strada Alba Iulia din capitală, se afla deputatul PD Corneliu Dudnic, seara au expediat un comunicat în care afirmă contrariul. 

Mai mult, iniţial au adăugat că politicianul și șoferul acestuia au coborât din automobilul de serviciu și au chemat ambulanța pentru femeia care trecea strada neregulamentar. Toate acestea după ce şi unul dintre ofiţerii de presă ai Poliției capitalei, Natalia Stati, a spus că în autoturism se afla doar șoferul în vârstă de 36 de ani. Ulterior, printr-un comunicat și serviciul de presă a Parlamentului a precizat că în mașină se afla doar șoferul. Dacă, în urma anchetei, conducătorul auto va fi găsit vinovat, el riscă o amendă în valoare de 1.500 de lei şi șase puncte de penalizare. Iar dacă se va stabili că victima accidentului, care s-a ales cu răni uşoare, a încălcat regulile de circulație, atunci ea va fi sancționată cu o amendă de până la 600 de lei. 
 
11 October 2017 19:25 213
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64