Știrile Curente

Meteo Horoscop
Discuții aprinse asupra deciziei CSM
Spirite încinse la ediția de aseară a talk-show-ului „Ora expertizei” de la Jurnal TV. Invitații din justiție au polemizat pe marginea regulamentului privind modul de publicare a hotărârilor judecătorești pe portalul național al instanțelor și pe pagina web a Curții Supreme de Justiție, adoptat ieri de către Consiliul Superior al Magistraturii. A fost discutat și regulamentul inițial, care elimina posibilitatea căutării deciziilor după numele părților. Cum s-a desfășurat dezbaterea, vedeți în cele ce urmează. 

 La discuții au participat membrul Consiliului Superior al Magistraturii Anatolie Țurcan, președintele Centrului de Resurse Juridice Vladislav Gribincea și jurnalistul Vitalie Călugăreanu. 

Amintim că ieri în fața CSM-ului mai mulți jurnaliști, avocați și reprezentanți ai ONG-urilor au protestat față de regulamentul care prevede secretizarea deciziilor judecătorilor. 
 
11 October 2017 19:22 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64