Știrile Curente

Meteo Horoscop
Ronaldo va juca la mondialul din Rusia
Marți seară au avut loc ultimele meciuri din preliminariile pentru Campionatul Mondial din Rusia și astfel am aflat toate formațiile europene care vor merge direct la competiția de anul viitor, dar și cele 8 echipe calificate la baraj. 

În grupa A, Franța a trecut cu 2-1 de Belarus și a încheiat pe prima poziție. Locul secund a revenit Suediei, care, deși a pierdut în Olanda, va merge la baraj. Batavii trebuiau să se impună cu 7-0 pentru a lua locul nordicilor, însă au câștigat doar cu 2-0 și au terminat pe 3, la egalitate cu Suedia, dar cu un golaveraj mai slab. Meciul serii a avut loc în Portugalia, acolo unde echipa lui Cristiano Ronaldo a învins Elveția cu 2-0 și a detronat-o de pe prima poziție, grație golaverajului. Formația din Țara Cantoanelor va merge la bara. În fine, grupa H nu a adus vreo surpriză. Belgia, care era deja calificată de pe prima poziție a câștigat cu 4-0 în fața naționalei Ciprului. Poziția secundă a revenit Greciei, care a învins Gibraltarul cu 4-0. Franța, Portugalia, Germania, Serbia, Polonia, Anglia, Spania, Belgia și Islanda sunt calificate direct. Suedia, Elveția, Irlanda de Nord, Irlanda, Danemarca, Italia, Grecia și Croația vor juca barajul. 
 
11 October 2017 19:12 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64