Știrile Curente

Meteo Horoscop
Scandal la Hollywood
Scandal fără precedent la Hollywood. Harvey Weinstein (UAINSTAIN), unul dintre cei mai mari producători de filme ai lumii, este acuzat de hărțuire sexuală de o serie de nume celebre. Printre ele se numără actrițele Angelina Jolie şi Gwyneth Paltrow. Purtătoarea de cuvânt a cineastului a respins însă învinuirile. 

Trei actriţe îl acuză de viol pe producătorul american Harvey Weinstein. Asta în timp ce alte 13 femei susțin că au fost hărţuite sexual de către acesta. Cele care îi refuzau avansurile ar fi avut probleme în a-şi găsi de lucru în lumea filmului. Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare, întrucât unele dintre ele nu au depus plângeri până acum, de frică.

Şi actrița Gwyneth Paltrow a declarat că, la 22 de ani, Weinstein ar fi chemat-o în camera lui de hotel şi i-ar fi cerut să meargă cu el în dormitor pentru un masaj. Nu este singurul nume mare de la Hollywood care ar fi fost victima celebrului producător. Și Angelina Jolie spune că Harvey Weinstein i-ar fi făcut avansuri pe care le-a refuzat, la sfârşitul anilor 90. Ulterior, Jolie a evitat să mai colaboreze cu el și și-a avertizat și colegele asupra acestui lucru. Cineastul în vârstă de 65 de ani a respins însă învinuirile, prin purtătoarea lui de cuvânt. Pe de altă parte, familia Obama, dar și Hillary Clinton și-au exprimat dezgustul față de acest caz și au cerut ca producătorul să fie tras la răspundere indiferent de averea și statutul lui. De-a lungul timpului, Harvey Weinstein a donat şi a strâns fonduri pentru democraţi. În urma scandalului, cel puţin 12 politicieni care au beneficiat de fonduri din partea lui, au donat banii unor organizaţii nonguvernamentale. 
 
11 October 2017 17:09 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64