Știrile Curente

Meteo Horoscop
Sectorist acuzat de escrocherie
Spune că s-a pomenit fără casă după o banală adresare la polițistul de sector din cauza unui conflict cu un vecin. Este cazul unui bătrân din capitală, care într-o dimineață a descoperit un gard instalat în curtea sa. Nepotul victimei povestește că atunci când unchiul său a solicitat ajutorul sectoristului, polițistul l-ar fi tras pe sfoară și l-ar fi lăsat fără imobil. Mai mult, el ar fi întocmit la notar un contract de vânzare-cumpărare cu bătrânul, în schimbul promisiunii că-i va apăra interesele. 

Vitalie Drăgan susține că a aflat despre această întâmplare abia luna trecută, atunci când a venit să-și ia ruda să stea la el pe perioada iernii. Bărbatul mai spune că unchiul său i-a lăsat casa moștenire și chiar a întocmit un testament.

Iar imediat cum a depistat aceste nereguli, Vitalie a depus mai multe plângeri la instituțiile competente. 

Totodată, într-o înregistrare audio în care este audiat de avocat, proprietarul casei recunoaște că a fost dus de nas de mama polițistului de sector. 

Deocamdată, nepotul victimei nu a primit un răspuns la plângerile depuse, însă este hotârăt să-l acționeze în judecată pe polițistul de sector. Instituțiile vizate urmează să se autosesizeze și să stabilească în a cui competență este examinarea acestui caz. 
 
11 October 2017 19:29 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64