Știrile Curente

Meteo Horoscop
Statistica ne demonstrează „Valoarea”
Naționala Moldovei de fotbal a încheiat dezamăgitor o nouă campanie de calificare la un turneu final. ”Tricolorii” au înregistrat unul dintre cele mai proaste rezultate dintre toate echipele europene. 

Vă reamintim că echipa condusă de Igor Dobrovolski a adunat numai 2 puncte în 10 meciuri. Doar alte 5 selecționate, San Marino, Malta, Liechtenstein, Gibraltar și Kosovo, au adunat în aceste preliminarii mai puține puncte decât selecționata noastră. Un alt aspect important este că ”tricolorii” nu au mai înregistrat victorie într-o partidă oficială de 20 de meciuri. Ultimul succes a fost consemnat în octombrie 2013, atunci când echipa lui Ion Caras a învins în deplasare Muntenegru cu 5-2. Fanii sunt dezamăgiți, lucru demonstrat și de prezența mică la meciul cu Austria. Conform unor surse din sânul naționalei, câțiva dintre liderii echipei nu mai vor să continue la prima reprezentativă din diverse motive. Federația de fotbal urmează să decidă cine va conduce naționala mai departe. Fie îi va fi prelungit contractul lui Dobrovolski, fie va fi adus un alt selecționer. 
 
11 October 2017 19:10 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64