Știrile Curente

Meteo Horoscop
Suspendată din funcție
Maria Cărăuș a fost suspendată din funcția de viceministru al Finanțelor, pe perioada desfășurării urmăririi penale în dosarul de corupție în care este vizată. Decizia a fost luată la şedinţa de astăzi a Guvernului, la solicitarea procurorului de caz. 

După ce a fost reținută la sfârșitul săptămânii trecute, Cărăuș a fost plasată în arest preventiv în izolator pe un termen de 30 de zile. Amintim că funcţionara şi trei oameni de afaceri sunt suspectați de tentativă de trucare a unei licitații publice, ce urma să fie organizată de Spitalul Clinic Republican. Procurorii mai susţin că Maria Cărăuş ar fi cerut şi o recompensă de la şefii instituţiei medicale, afirmând că transferarea banilor din fondul de rezervă al Guvernului, pentru o serie de lucrări de reparaţie, ar depinde doar de ea. Maria Cărăuş se declară nevinovată. 
 
11 October 2017 19:21 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64