Știrile Curente

Meteo Horoscop
Fiasco pentru socialiști
Ghinion pentru fracțiunea PSRM. Deși pe ordinea de zi a ședinței Parlamentului a fost inclus un șir de proiecte ale socialiștilor, niciuna dintre inițiative nu a întrunit numărul necesar de voturi. Astfel, toate au fost respinse. Mai mult, unii deputați din opoziție au avut obiecții la modul în care deputații PSRM și-au prezentat propunerile legislative, iar alți parlamentari le-au reproșat autorilor că vin cu inițiative vechi și populiste.  Una dintre deputatele socialiste care a provocat critici în sala plenului pentru modul în care a prezentat proiectul este Elena HrEnova. Ieșită la tribună, parlamentara a avut o doleanță către colegi.
Solicitarea deputatei a fost însă ignorată de parlamentari, care i-au adresat întrebări în limba română. În fața plenului, Elena HrEnova a vorbit despre o inițiativă a socialiștilor privind indexarea pensiilor de două ori pe an, dar și corelarea pensiilor cu 20 la sută. Proiectul a fost elaborat încă în septembrie 2015, motiv care a provocat nemulțimire printre deputați.
Discursul socialistei i-a cam plictisit pe deputați, așa că președintele parlamentului i-a sugerat să fie mai laconică.
Proiectul nu a fost avizat în comisia parlamentară Protecţie Socială, Sănătate şi Familie, fiind lăsat la discreția parlamentului.
În pofida dezbaterilor, niciunul dintre cele zece proiecte ale PSRM care au fost examinate, nu a fost votat. 
12 October 2017 19:44 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64