Știrile Curente

Meteo Horoscop
Procurorii o atenționează pe Maia Sandu
Maia Sandu a fost anunţată că ar putea fi trasă la răspundere penală dacă va da declarații false împotriva lui Vladimir Plahotniuc. Preşedinta Partidului Acțiune și Solidaritate a fost chemată la audieri în legătură cu denunțul în care îl acuză pe şeful PD de uzurparea puterii în stat. „Este o încercare de intimidare”, susţine liderul PAS. Pe de altă parte, reprezentanţii Procuraturii Generale au spus că Maiei Sandu i-au fost aduse la cunoștință prevederile legale şi că aceasta este procedura.  Maia Sandu s-a prezentat la Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale pentru a fi audiată. Politiciana afirmă că acțiunile acuzatorilor de stat ar semăna mai degrabă cu un spectacol.
Avocatul care reprezintă interesele liderului Partidului Acţiune şi Solidaritate a explicat că în acest caz a fost inițiată o cauză penală, iar ulterior procurorii ar urma să-l audieze și pe Plahotniuc.
Maia Sandu susține că nu renunță la denunțul său și că va merge până la capăt pentru a-l trage la răspundere pe șeful PD.
Procurorii de la Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale au refuzat să ofere comentarii, însă Procuratura Generală a emis un comunicat în care se spune că este obligatoriu ca denunțătorului să-i fie aduse la cunoștință prevederile legale. „Persoanei care face denunţ sau plângere i se explică răspunderea pe care o poartă în caz dacă acestea sunt intenționat calomnioase”, scrie în comunicat. Audierea liderului PAS în calitate de martor va avea loc mâine, la ora 9:00. Şeful PD, Vladimir Plahotniuc, a respins apelul efectuat de pe numărul redacției noastre.
12 October 2017 17:15 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64