Știrile Curente

Meteo Horoscop
Ziua națională a Spaniei
În ciuda tensiunilor politice dintre Madrid și Barcelona, spaniolii sărbătoresc astăzi Ziua Națională a țării. Cu această ocazie, au fost organizate mai multe evenimente, inclusiv o ceremonie care a promovat unitatea statului.

În centrul capitalei spaniole a avut loc o paradă militară la care au participat și premierul țării, Mariano Rajoy, precum şi regele Felipe al VI-lea. Drapelul de stat a fost arborat la balcoane şi ferestre de către susţinătorii unităţii Spaniei. Şi la Barcelona a fost organizat un miting pro-unitate. Deşi reprezentanţii forţelor armate ale ţării au negat orice legătură cu actualele evenimente politice, marşurile militare din acest an au avut o amploare mai mare, fiind organizate pentru prima dată în ultimii şapte ani pe cel mai mare bulevard din Madrid. 
12 October 2017 17:04 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64