Știrile Curente

Meteo Horoscop
Elev lovit în timp ce trecea strada
Un copil de zece ani a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada neregulamentar, spun poliţiştii. Impactul a avut loc ieri, pe strada Teilor din sectorul Botanica al capitalei, lângă Curtea de Apel. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.  Potrivit polițiștilor, la volanul automobilului se afla un tânăr în vârstă de 24 de ani. Un martor susține că acesta se deplasa cu viteză sporită atunci când a izbit băiatul și totodată ar fi intimidat alți participanți la trafic.
În urma impactului, victima s-a ales cu multiple traumatisme și a fost transportată la Spitalul Clinic Municipal pentru Copii "Valentin Ignatenco", unde se află și în prezent. În acest caz a fost inițiat un proces penal. După ce vor fi gata rezultatele expertizei medico-legale, anchetatorii vor stabili dacă şoferul va fi sancționat contravențional sau va fi cercetat penal. 
04 October 2017 19:46 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64