Știrile Curente

Meteo Horoscop
Combina i-a retezat piciorul
Un bărbat în vârstă de 40 de ani a rămas fără gamba piciorului drept și este internat în comă după ce a fost prins de o combină care efectua lucrări în câmp. Accidentul a avut loc ieri, în localitatea Şeptelici din raionul Soroca. 

Potrivit poliției, victima a fost mutilată în timp ce trecea alături de mașina agricolă care tăia cocenii de porumb. Ipoteza este contrazisă de un localnic. Martorul susține că, de fapt, este vorba despre un accident de muncă, iar pe câmpul cu pricina un grup de oameni efectuau lucrări pentru primarul localității Victoria Andriuță și soțul acesteia, care este lider de gospodărie țărănească.

Primarul localității Şeptelici din raionul Soroca, Victoria Andriuță, nu a răspuns la telefon pentru a comenta acuzațiile. Poliția a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili circumstanțele producerii tragediei. 
 
06 October 2017 19:12 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64