Știrile Curente

Meteo Horoscop
Două accidente grave într-o noapte
Două accidente rutiere grave au avut loc noaptea trecută în raionul Orhei. În urma unuia dintre ele, produs în apropierea satului Hâjdieni, au murit doi fraţi. În alt caz, doi conducători auto au ajuns la spital după ce maşinile lor s-au izbit violent, iar unul dintre automobile a luat foc. 

Primul accident a avut loc aproape de miezul nopţii. Potrivit poliţiei, şoferul unui Peugeot, care se deplasa cu viteză excesivă pe un drum cu pietriş, nu a reuşit să controleze automobilul, a derapat, s-a răsturnat şi s-a izbit violent într-un copac. Maşina a fost făcută zob, iar conducătorul auto, un moldovean de 54 de ani, care era şi cetăţean al Austriei, precum şi fratele său, în vârstă de 55 de ani, au murit pe loc.

Un alt accident s-a produs lângă satul Peresecina. Şoferul unui BMW ar fi adormit la volan şi a lovit din spate un Mercedes. Impactul a fost atât de puternic, încât ambele autoturisme au ajuns într-un şanţ, iar BMW-ul a luat foc. Cei doi şoferi au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă din capitală. Unul dintre ei are traumatism cranio-cerebral, iar celălalt - răni mai uşoare. În ambele cazuri au fost iniţiate anchete. 
 
06 October 2017 17:03 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64