Știrile Curente

Meteo Horoscop
Grădiniță renovată la Budești
Condiții mai bune de educare și instruire pentru preșcolarii din comuna Budești, municipiul Chișinău. Clădirea grădiniței din localitate a fost reparată capital din banii donaţi de Guvernul României. Prezenți la ceremonia de inaugurare, părinţii s-au arătat încântați că instituția a fost modernizată, iar copiii le-au făcut o surpriză celor care au venit la sărbătoare. 

Copiii i-au întâmpinat cu drag pe cei care le-au făcut grădinița mai frumoasă. 

În semn de recunoştinţă, micuţii au pregătit o expoziție de toamnă, au cântat şi au dansat pentru oaspeți.

Prezent la ceremonie, ambasadorul României la Chișinău a menţionat că lucrările au fost realizate la standarde europene. Diplomatul român a promis că proiectul de renovare a grădiniţelor din țara noastră va continua.

Iar reprezentantul Fondului de Investiții Sociale din Moldova a precizat că deși reparația a durat doar patru luni, grădiniţa a fost renovată practic, în întregime.

Părinţii sunt mulţumiţi că cei mici nu vor mai îndura frig la grădiniţă. La fel de bucuroși s-au arătat și copiii.

Instituția preșcolară din Budești este frecventată de peste 200 de copii. Pentru renovarea și dotarea grădinițelor din Republica Moldova, Guvernul României a alocat 26 de milioane de euro. De aceste fonduri au beneficiat 933 de grădinițe din țară. 
 
06 October 2017 19:28 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64