Știrile Curente

Meteo Horoscop
Mizsei, despre integrarea europeană
Sistemul oligarhic este cel mai mare pericol pentru procesul de integrare europeană a Republicii Moldova. Asta a declarat fostul reprezentant al Uniunii Europene în Republica Moldova Kalman Mizsei, într-un interviu pentru Radio Europa Liberă. Oficialul mai spune că planul lui Vladimir Plahotniuc este să forţeze Occidentul să-l susţină pe el. 

Kalman Mizsei spune că Uniunea Europeană a înţeles încă acum câţiva ani că Republica Moldova merge într-o direcţie greşită.

Tocmai după 2013 s-au produs evenimente care au constituit lovitura pentru aspiraţiile europene ale Moldovei: jaful bancar, vânătoarea din Pădurea Domnească şi, în cele din urmă, ignorarea opiniilor Comisiei de la Veneţia în privinţa schimbării sistemului electoral.

Kalman Mizsei mai spune că situaţia în care s-a pomenit Republica Moldova este pe seama politicienilor, dar nu numai.

Fostul reprezentant al Uniunii Europene în Republica Moldova a vorbit şi despre dosarele intentate pe numele celor care au alte viziuni politice decât cele plăcute guvernării.

Oligarhul Vladimir Plahotniuc face tot posibilul ca să forţeze Occidentul să-l susţină, mai declară Mizsei.

Vladimir Plahotniuc nu a răspuns la telefon pentru comentarii. 
 
06 October 2017 19:21 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64