Știrile Curente

Meteo Horoscop
Nu și-au primit salariile de câțiva ani
Iar peste trei sute de angajați ai fabricii de zahăr din Dondușeni trăiesc pe datorie pentru că nu și-au ridicat salariile de ani de zile. Oamenii se plâng că sunt nevoiți să lucreze ca zilieri pentru a-și putea întreține familiile, iar pentru că întreprinderea și-a sistat activitatea, ei și-au pierdut, practic, locul de muncă. La rândul său, administratorul întreprinderii promite că problema va fi soluționată imediat ce va găsi un investitor. Până atunci, salariații sunt nevoiți să-și mai aștepte banii. 

AdministrAtorul firmei recunoaște că are datorii față de angajați. El mai spune că a ajuns în această situație din cauza pierderilor suportate încă în 2014, când aproape 80 de mii de tone de sfeclă de zahăr au rămas nerecoltate. Totodată, agentul economic susține că odată ce va găsi un investitor, fabrica ar putea să-și reia activitatea, iar oamenii vor reveni la locurile de muncă.

În ciuda promisiunilor, muncitorii au acționat administrAtorul fabricii în judecată și spun că doar așa speră că-și vor primi banii munciți. 
 
07 October 2017 19:32 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64