Știrile Curente

Meteo Horoscop
Incendiu de proporții în Rusia
Incendiu de proporții la Moscova. Flăcări puternice au mistuit aproape în întregime un centru comercial de la periferia capitalei Rusiei, unde se vindeau materiale de construcţie. Trei mii de oameni au fost evacuați din clădire, în timp ce trei persoane au primit îngrijiri medicale după ce au inhalat fum. Autoritățile presupun că este vorba despre o incendiere.  Coloanele uriașe de flăcări şi fum negru puteau fi văzute de la câțiva kilometri. La fața locului au fost mobilizate zeci de echipe de pompieri, precum şi elicoptere. Asta în timp ce mai mulți oameni încercau să scoată din parcarea subterană a complexului comercial, mașinile, care puteau exploda.
Chiar și așa, incendiul, care a izbucnit într-un depozit al clădirii, s-a propagat rapid, iar exploziile nu au putut fi evitate.
Flăcările au fost lichidate după mai bine de 12 ore, cu ajutorul a aproape 300 de pompieri, 170 de autospeciale și trei elicoptere. Focul a mistuit o suprafață de 55 de mii de metri pătrați din clădire, provocând pagube de 5 miliarde de ruble, echivalentul a aproape 74 de milioane de euro.
09 October 2017 17:09 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64