Știrile Curente

Meteo Horoscop
Melniciuc, în concediu până în 2019
Oleg Melniuciuc, judecătorul cercetat penal pentru îmbogățire ilicită, a plecat în concediu plătit parțial până în 2019. Acum o săptămână, Melniciuc a depus cerere de suspendare din funcție, iar la scurt timp aceasta a fost acceptată de președintele Judecătoriei Chișinău, dar și de Consiliul Superior al Magistraturii. În document nu este menționat concret motivul plecării, dar se spune că solicitarea vine inclusiv pentru îngrijirea copilului său minor. Informația a apărut pe paginile Ziarului de Gardă.  În hotărârea CSM se menționează că prin ordinul preşedintelui Judecătoriei Chişinău, Radu Țurcanu, lui Melniciuc i-a fost acordat concediu plătit parțial începând cu 25 octombrie 2017 până pe 1 martie 2019. La 2 octombrie 2017, judecătorul a depus o cerere prin care a solicitat suspendarea din funcţie în legătură cu acordarea concediului, inclusiv, pentru îngrijirea copilului până la atingerea vârstei de trei ani. A doua zi, Plenul Consiliului a admis solicitarea. Decizia lui Oleg Melniciuc vine la scurt timp după ce a ajuns să fie învinuit de îmbogățire ilicită. Mai exact, în luna iunie a acestui an, Melniciuc a fost reținut pentru 72 de ore, iar ulterior eliberat și cercetat în libertate. Atunci, el se declara nevinovat. Oleg Melniciuc nu a fost de găsit, întrucât la numărul de telefon mobil răspunde robotul, iar șeful Procuraturii Anticorupție a declarat că este ocupat pentru a oferi un comentariu.

Amintim că atât Jurnal TV, cât şi alte instituţii de presă au scris anterior despre averea lui Oleg Melniciuc, despre cum şi-a angajat rude în instanța sectorului Râşcani, dar și despre donațiile tot mai mari de care beneficiază an de an de la mama sa, care este pensionară. 
09 October 2017 17:14 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64