Știrile Curente

Meteo Horoscop
Un alt uragan în SUA
Un alt uragan face ravagii pe coasta sudică a Statelor Unite. Este vorba despre ciclonul Nate, care a adus rafale puternice, provocând inundații de proporţii în câteva state. Din fericire, autoritățile susțin că uraganul scade din intensitate pe măsură ce înaintează pe continent.  Uraganul Nate este al treilea în mai puțin de două luni care se dezlănţuie asupra sudului Statelor Unite. Week endul trecut, acesta a lovit inițial statul Louisiana, în timp ce era catalogat de categoria întâi. Din experiența furtunilor precedente, autorităţile din Lousiana, Mississippi şi Alabama au luat măsuri de precauție. Au emis ordine de evacuare și interdicția de a ieși din locuințe. Iar asta în contextul în care Nate a generat rafale de până la 140 de kilometri pe oră și inundații considerabile.
Uraganul Nate a fost retrogradat în categoria furtunilor tropicale, slăbind din intensitate, pe măsură ce înaintează spre nordul continentului american. Înainte de a atinge coasta de sud a SUA, ciclonul a ucis 31 de persoane în timpul trecerii sale devastatoare prin America Centrală. 
09 October 2017 17:05 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64