Știrile Curente

Meteo Horoscop
Victimele din Las Vegas, comemorate
Momente emoționante în Statele Unite ale Americii. La exact o săptămână de la producerea celui mai sângeros atac din istoria ţării, în mai multe orașe au fost organizate ceremonii de comemorare. Oamenii au depus flori și au aprins lumânări în memoria celor 58 de victime.  Atacul armat din Las Vegas i-a unit pe americani. În cadrul uneia dintre ceremoniile de comemorare din oraș, oamenii, străini unii pentru alții, s-au îmbrățișat între ei. Iar în mai multe regiuni ale Statelor Unite au fost depuse sute de flori și candele în memoria celor uciși.
Cu lumânări în mână, oamenii s-au rugat și pentru însănătoşirea celor care sunt încă în spitale, după ce au nimerit sub ploaia de gloanțe.
În urmă cu o săptămână, 58 de oameni au murit şi aproape 500 au fost răniţi, după ce un individ a deschis focul asupra unui public de aproximativ 22 de mii de persoane care asista la un festival de muzică country din Las Vegas. Agresorul s-a sinucis înainte ca forțele de ordine să ajungă în camera de hotel din care acesta a tras. Nici până acum, autoritățile americane nu cunosc motivul acestui gest sângeros. 
09 October 2017 19:38 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64