Știrile Curente

Meteo Horoscop
Botez halucinant în Brăila
Scene halucinante în Biserica "Sfinţii Constantin şi Elena" din oraşul Brăila. Un preot care oficia o slujbă de botez a bruscat un micuț pentru simplul fapt că acesta se agăța de veșmântul lui. Vă avertizăm că urmează imagini ce vă pot afecta emoțional.

Din imagini se vede cum preotul încearcă să scufunde copilul în apă, dar nu îi reuşeşte pentru că este incomodat de patrafir. Nervos, aproape că îl aruncă pe bebeluş unui participant la slujbă, în încercarea de a-şi ridica haina preoțească. Incidentul, care s-a produs în urmă cu câteva zile, este anchetat acum de poliție și de Arhiepiscopia Dunării de Jos. Superiorii preotului au găsit nepotrivit comportamentul acestuia şi, în acelaşi timp, şi-au cerut iertare de la familia micuţului şi de la celelalte persoane prezente la botez. 
 
01 November 2017 19:17 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64