Știrile Curente

Meteo Horoscop
Dezvăluiri comentate de deputați
Instituțiile de drept sunt obligate să facă lumină în cazul acuzațiilor lansate de către killerul moldovean Vitalie Proca la adresa lui Vladimir Plahotniuc. Astfel au comentat unii deputați din opoziție dezvăluirile făcute de condamnatul aflat în Penitenciarul Jilava. Alți parlamentari din afara guvernării spun că această anchetă depășește graniţele Republicii Moldova, întrucât șeful PD are și cetățenie română. Iar dacă se va dovedi că anume el a fost comanditarul tentativei de omor a bancherului rus Gherman Gorbunțov, atunci se va face dreptate la București. 

Socialiștii, dar și comuniștii evită să comenteze subiectul și spun că instituțiile de drept trebuie să investigheze acuzațiile la adresa șefului PD. 

Iar colegii de partid ai lui Vladimir Plahotniuc fie i-au sărit în apărare, fie au refuzat să discute cu noi.

Amintim că, săptămâna trecută, postul nostru de televiziune a difuzat în exclusivitate un interviu cu Vitalie Proca, aflat în Penitenciarul Jilava din România. El a declarat că Vladimir Plahotniuc a fost cel care a comandat omorul aşa-numitului "bancher negru" Gherman Gorbunțov. Plahotniuc neagă însă acuzațiile. Procuratura Generală a anunțat succint că a analizat informațiile şi că ni se vor da mai târziu detalii. În același timp, în Marea Britanie se desfăşoară o anchetă privind tentativa de omor asupra bancherului rus, care a avut loc în 2012, la Londra. Gorbunţov, care a supravieţuit atentatului, l-a acuzat pe Renato Usatîi că ar fi comandat crima. Usatîi neagă orice implicare şi spune că Gorbunţov ar face jocul șefului PD. Totodată, primarul de Bălți a anunțat anterior că o investigaţie în acest caz au deschis și autoritățile române. 
 
10 November 2017 19:18 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64