Știrile Curente

Meteo Horoscop
Primarul suspendat a fost eliberat
Primarul suspendat al capitalei a fost eliberat din arest la domiciliu. Dorin Chirtoacă va fi cercetat în continuare sub control judiciar. El s-a declarat surprins de hotărârea luată de judecători. "Ceva nu este în regulă. E o decizie tardivă, dacă vorbim despre referendum, şi de ochii lumii, dacă vorbim în general", a spus edilul după şedinţa instanţei. 

Avocaţii lui Chirtoacă au declarat că vor contesta hotărârea la Curtea de Apel Chişinău şi vor cere clasarea dosarului. Primarul suspendat este cercetat pentru trafic de influenţă şi corupere pasiva în dosarul parcărilor cu plata. Potrivit CNA, el i-ar fi dat indicaţii viceprimarului Nistor Grozavu să semneze contractul cu firma câştigătoare a licitaţiei fără avizul Consiliului Municipal. Edilul ar fi urmat să primească un comision - 13 la sută din veniturile companiei, dar Chirtoacă se declară nevinovat. În acelaşi dosar sunt cercetaţi şi alţi funcţionari, inclusiv Grozavu, dar şi fostul şef al Direcţiei Transport Igor Gamreţki. 
 
10 November 2017 19:35 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64