Știrile Curente

Meteo Horoscop
Proca: „Halupa mi-a dat arma în mână”
Killerul Vitalie Proca dezminte declaraţiile complicelui său, Valeriu Halupa, tirajate de holdingul media controlat de liderul PD. Într-o înregistrare audio pusă pe post aseară, la Cabinetul de Umbră, Vitalie Proca afirmă că Halupa minte atunci când spune că nu a ştiut nimic despre faptul că se punea la cale omorul lui Gorbunţov. Or, anume el este cel care i-a transmis arma crimei. 

Între timp, spune Proca, Halupa ajunsese deja la Londra şi luase pistolul de la o altă persoană care a primit nemijlocit pachetul. Totul pentru a nu lăsa urme.

Totodată, soacra lui Vitalie Proca, Venera Gasparean, a dezvăluit noi detalii despre presiunile exercitate de mâna dreaptă a lui Plahotniuc pentru ca Proca să scrie că nu-l cunoaşte pe Plahotniuc şi că atentatul de la Londra ar fi fost comandat de către Renato Usatîi.

Venera Gasparean a mai adăugat că potrivit schemei propuse de Constantin Botnari, Vitalie Proca urma să scrie textul care-l dezincrimina pe Plahotniuc, apoi să fie adus în Moldova, iar în final fiul şi fiica ei să fie eliberaţi. 
 
10 November 2017 19:25 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64