Știrile Curente

Meteo Horoscop
Reporterii Jurnal TV, urmăriţi
După difuzarea interviului în care killerul Vitalie Proca a afirmat că oligarhul Vladimir Plahotniuc este cel care a comandat asasinarea lui Gherman Gorbunţov, mai mulţi angajaţi ai postului nostru de televiziune sunt urmăriţi de persoane necunoscute. Declaraţia a fost făcută aseară de către directorul Jurnal TV, Val Butnaru, în cadrul emisiunii "Cabinetul din umbră". 

O mostră crasă de intimidare s-a produs chiar aseară. Interlopul Valeriu Halupa, care zilele trecute a recunoscut public că a fost elementul de legătură între Ion Druţă, alias Vanea Pisatel, şi Vitalie Proca, a venit în faţa postului nostru de televiziune şi a înregistrat şi un mesaj video.

Deşi Halupa aduce acuzaţii conducerii Jurnal TV, pe tot parcursul emisiunii "Cabinetul din umbră", Val Butnaru n-a spus niciodată că acesta s-ar afla în Belgia. Chiar şi aşa, acestă înregistrare video a fost preluată imediat de mai multe site-uri obscure care au tirajat informaţii manipulatorii. Amintim că, marţi, şeful PD a spus în cadrul unui briefing că declaraţiile lui Proca reprezintă "un scenariu fals" al unui "criminal ordinar", de care se vor ocupa "timpul și instituțiile de drept". De asemenea, el a sugerat că presa care a difuzat acuzaţiile lui Vitalie Proca va suporta consecinţele. În acest context, postul nostru de televiziune şi-a exprimat regretul faţă de atitudinea și afirmaţiile lui Plahotniuc, subliniind că a mediatizat echidistant, echilibrat și fără a cenzura declarații de interes public. 
 
10 November 2017 19:20 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64