Știrile Curente

Meteo Horoscop
Avocatul lui Platon, dat afară din ședință
Unul dintre avocații lui Veaceslav Platon a fost dat afară din ședința de judecată pentru că ar fi încălcat buna desfășurare a procesului. S-a întâmplat la Curtea de Apel Chișinău, după ce apărătorul a avut mai multe obiecții cu privire la acțiunile judecătorilor. „Nu doar că au fost sfidate legile procesual penale, dar a fost depășită și limita bunului simț” a declarat avocatul. 

Înlăturarea avocatului a avut loc după ce acesta și-a exprimat nemulțumirea față de instanță atunci când unul dintre colegii săi a fost limitat în timp când își susținerea cererea de apel. Totodată, apărătorul s-a arătat indignat și față de atragerea în proces a unui avocat din oficiu, deși la ședință erau prezenți patru apărători prin contract aleși de Platon.

Avocatul care a fost întrerupt în timp ce-și susținea apelul a declarat că instanța nu era interesată de argumentele pe care le aducea în cererea sa. 

După ce Crețu a fost întrerupt, instanța i-a cerut altui apărător al lui Platon să-și susțină cererea de apel. Ședința următoarea va avea loc mâine. Solicitată pentru o reacție, președinta completului Oxana Robu ne-a declarat prin intermediul purtătoarei de cuvânt a Curții de Apel Chișinău că nu comentează acuzațiile, deoarece dosarul se află pe rol. Totodată, a precizat că apărătorii vor putea să-și motiveze obiecțiile în cererea de recurs, adică după adoptarea unei sentințe. 
 
13 November 2017 19:24 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64