Știrile Curente

Meteo Horoscop
Dodon, la un an de mandat
Igor Dodon ar fi trebuit să unească societatea în jurul problemelor pe care să le rezolve, nu să o divizeze. Posibilități de a face lucruri concrete a avut multe, dar le-a ratat întrucât are o relație strânsă cu șeful PD, Vladimir Plahotniuc. Sunt opiniile invitaților talk-show-ului "60 de minute", care au dezbătut activitatea șefului statului în contextul în care a trecut un an de când a fost ales în această funcție. 

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Igor Dodon a recunoscut că nu şi-a realizat toate obiectivele, dar a adăugat că va face mai multe în următoarea perioadă. "În ciuda celor care au încercat și încearcă să creeze impedimente în activitatea mea de președinte, eu îmi voi onora mandatul încredințat de cetățeni", a mai scris Dodon. Iar în ceea ce privește înțelegerile cu șeful PD, el le-a negat anterior.
Amintim că în urma scrutinului prezidențial din 2016, Dodon a obținut 52,11 la sută din voturi, iar liderul comun al Partidului Acțiune și Solidaritate și Platformei Demnitate și Adevăr Maia Sandu - 47,89 la sută. Ulterior, Maia Sandu a declarat că ar fi fost comise fraude. 
 
13 November 2017 19:26 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64