Știrile Curente

Meteo Horoscop
Elveția și Croația, la Mondial
Duminică seară am aflat încă două formații europene care au obținut calificarea la Campionatul Mondial din Rusia. Acestea sunt Elveția și Croația, echipe care porneau cu prima șansă după disputarea partidelor din manșa tur a barajului. 

Seara a început cu o remiză albă, la Elveția - Irlanda de Nord. Deși partida nu a fost deloc lipsită de ocazii, tabela a rămas nemodificată până la final, astfel că penalty-ul dictat eronat de centralul român Ovidiu Hațegan în duelul din tur a trimis Elveția la Mondialul din 2018. Sosită cu un avantaj confortabil în Grecia, după victoria cu 4-1 din tur, Croația nu a avut deloc probleme în fața reprezentativei elene și a ajuns și ea pe lista formațiilor calificate la competiția care va fi găzduită anul viitor în Rusia. Meciul din Grecia s-a terminat la egalitate, 0-0. 
 
13 November 2017 19:08 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64