Știrile Curente

Meteo Horoscop
Fostul edil de Iași, condamnat
Iar fostul primar al municipiului Iaşi şi ex-liderul organizaţiei locale a Partidului Social Democrat Gheorghe Nichita a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare pentru luare de mită. 

Tribunalul de la București i-a impus și interdicția de a fi ales într-o funcție publică. Procurorii DNA l-au acuzat pe Gheorghe Nichita că a primit 10 la sută dintr-un contract de aproape 70 de milioane de lei românești atribuit unui holding din România, dar şi unei alte firme, precum şi reduceri la un hotel de lux din Bucureşti şi cazare în China. Gheorghe Nichita, care a fost şi vicepreședinte al PSD, a declarat că se consideră nevinovat şi că decizia instanţei este incorectă. Fostul edil PSD mai este implicat într-un dosar penal, în care este acuzat că ar fi utilizat poliţia pentru a-şi urmări fosta iubită. 
 
13 November 2017 19:18 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64