Știrile Curente

Meteo Horoscop
Membru PD prins beat la volan
Membrul organizației de tineret a PD de la Comrat Vitali Melichean a fost prins beat la volanul automobilului de serviciu. Asta scrie portalul gagauzinfo.md, potrivit căruia, activistul PD și-ar fi recuperat temporar permisul de conducere datorită legăturilor pe care le-ar avea cu deputatul acestei formaţiuni şi fostul primar al oraşului Comrat Nicolai Dudoglo. Poliția a deschis un dosar penal în acest caz. 

Potrivit site-ului gagauzinfo.md, Vitali Melichean, care ar fi președintele organizației de tineret a PD din Autonomia Găgăuză, a fost surprins în dimineața zilei de 11 noiembrie pe o strada din Comrat, în timp ce conducea o mașină marca Dacia a Secţiei de Paşapoarte din oraș. Solicitat să prezinte actele și să treacă testul de alcoolemie, activistul PD i-ar fi înjurat și amenințat pe polițiști că vor fi dați afară prin influența deputaților PD Corneliu Dudnic și Nicolai Dudoglo. Jurnaliștii de la gagauzinfo.md mai scriu că, în cele din urmă, Dudoglo ar fi intervenit și i-ar fi recuperat permisul de conducere. Aceeași sursă mai notează că este deja a doua oară în ultimele trei luni când Melichean este prins băut la volanul maşinii de serviciu. Contactat de Jurnal TV, ofițerul de presă al poliției din Comrat, Snejana Tucan, a precizat că a fost pornită urmărirea penală pentru refuzul de a trece testul de alcoolemie. Totodată, șeful organizaţiei de tineret a Partidului Democrat, Alexandru Cauia, a negat faptul că Vitali Melichean ar fi liderul tineretului PD din Găgăuzia și a spus că se abține de la comentarii. Nicolai Dudoglo a întrerupt convorbirea telefonică, înainte de a auzi întrebarea, iar Melichean nu a fost de găsit. 
 
13 November 2017 19:13 405
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64