Știrile Curente

Meteo Horoscop
Mâncare cu insecte într-o grădiniță
Incredibil, dar în unele grădiniţe din Chişinău, copiii sunt hrăniţi cu insecte. S-a întâmplat la o instituţie preşcolară din sectorul Buiucani. O mămică a postat pe reţelele de socializare fotografii care confirmă că micuţilor li s-a dat la micul dejun lapte cu hrişcă şi... gâze. Administraţia grădiniţei cu pricina a refuzat să comenteze incidentul. 

Totul a început săptămâna trecută, atunci când unul dintre părinţi, care şi-a dus copilul la grădiniţă în momentul în care micuţii urmau să ia masa, a descoperit că laptele din farfurie este brânzit. A sesizat tot personalul şi Direcţia Educaţie a capitalei, dar se pare că nimeni nu a remediat situaţia. Ba dimpotrivă. Azi, copiilor li s-a dat din nou mâncare cu... surprize.

Reprezentanţii Direcţiei Educaţie din cadrul Primăriei capitalei nu au venit deocamdată cu o reacţie şi nu au fost de găsit la telefon. 
 
14 November 2017 19:21 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64