Știrile Curente

Meteo Horoscop
Molii în hrişcă, descoperite de ANSA
Am revenit la Jurnalul Săptămânii. Aproape 500 de kilograme de hrișcă în două cu viermi. Asta spun că au găsit inspectorii Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor în depozitele unde se păstrau produsele alimentare care au fost livrate grădiniței nr. 157 din sectorul Buiucani al capitalei. Controalele au fost inițiate după ce părinții s-au plâns că micuții lor sunt hrăniți cu hrișcă și gândaci. Administratorii care livrau produsele se scuză, iar bucătareasa care a admis ca în farfuriile copiilor să apară și gâze a fost sancționată.  Potrivit inspectorilor Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor, în depozitul cu pricina erau 40 de kilograme de hrişcă, precum şi alte 453 de kilograme returnate din instituţiile preşcolare. Chiar de faţă cu administratorului firmei au fost deschise două pachete de hrişcă. În ele au fost găsite larve de molii. Totodată, controlorii spun că lipseau registrele privind verificarea produselor alimentare.
Anterior, Direcţia Educaţie Chişinău a făcut publice numele agenţilor economici care livrau hrişca în grădiniţa nr. 157. Una dintre firme este "Moldagroproduct", care a fost creată acum 16 ani. Administratorul întreprinderii a spus că în depozitele sale nu au fost depistate nereguli şi s-a arătat surprins de situaţia creată la grădiniţa menţionată.
25 November 2017 19:46 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64