Orașul Los Angeles a fost gazda celui mai așteptat eveniment din lumea filmului. Este vorba despre gala „Hollywood Film Awards”, la care au fost premiați cei mai buni actori ai momentului. Printre cei care s-au învrednicit de trofee se numără Adam Sandler și Angelina Jolie. Cea de-a 21-a ediţie a galei „Hollywood Film Awards” a venit cu distincții importante pentru numeroși actori celebri. Artistul Adam Sandler s-a ales cu premiul pentru cel mai bun comediant, grație rolului său din pelicula „The Meyerowitz Stories”.

Iar Angelina Jolie a primit trofeul pentru cel mai bun film într-o limbă străină, cu producţia cinematografică „First They Killed My Father”, peliculă regizată chiar de Jolie.

Un moment al galei care nu a fost trecut cu vederea a fost sărutul dintre actrițele Allison Janney și Kate Winslet, cea din urmă fiind premiată cu distincția pentru cea mai bună actriță pentru rolul din „Wonder Wheel”.

Gala „Hollywood Film Awards” a fost prezentată pentru al treilea an consecutiv de James Cordon. Evenimentul este organizat anual în beneficiul unei organizații, care sprijină industria de divertisment.