Știrile Curente

Meteo Horoscop
Gala „Hollywood Film Awards”
Orașul Los Angeles a fost gazda celui mai așteptat eveniment din lumea filmului. Este vorba despre gala „Hollywood Film Awards”, la care au fost premiați cei mai buni actori ai momentului. Printre cei care s-au învrednicit de trofee se numără Adam Sandler și Angelina Jolie.  Cea de-a 21-a ediţie a galei „Hollywood Film Awards” a venit cu distincții importante pentru numeroși actori celebri. Artistul Adam Sandler s-a ales cu premiul pentru cel mai bun comediant, grație rolului său din pelicula „The Meyerowitz Stories”.
Iar Angelina Jolie a primit trofeul pentru cel mai bun film într-o limbă străină, cu producţia cinematografică „First They Killed My Father”, peliculă regizată chiar de Jolie.
Un moment al galei care nu a fost trecut cu vederea a fost sărutul dintre actrițele Allison Janney și Kate Winslet, cea din urmă fiind premiată cu distincția pentru cea mai bună actriță pentru rolul din „Wonder Wheel”.
Gala „Hollywood Film Awards” a fost prezentată pentru al treilea an consecutiv de James Cordon. Evenimentul este organizat anual în beneficiul unei organizații, care sprijină industria de divertisment. 
07 November 2017 19:38 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64