Știrile Curente

Meteo Horoscop
Opinii: Silvia Radu, susținută de PD
Silvia Radu este susținută de Partidul Democrat și a fost propulsată de către formațiunea de la guvernare. Este opinia unor invitați ai talk-show-ului „Ora expertizei”, care au discutat aseară despre numirea Silviei Radu în funcția de primar interimar al capitalei. „Lăsați-l în pace pe Plahotniuc”, a fost replica fostului edil-șef al Chișinăului, Serafim Urechean, invitat și el la emisiune.  Participanții la dezbateri au avut opinii divergente cu privire la numirea fostei directoare a companiei Gas Natural Fenosa în funcția de primar interimar. Unii consideră că Silvia Radu a fost promovată de șeful PD, Vladimir Plahotniuc.
În cadrul emisiunii o intervenție telefonică a avut și consilierul municipal Ilian Cașu.
Amintim că Nistor Grozavu a renunțat luni la funcția de primar interimar al municipiului Chișinău și a numit-o în locul său pe Silvia Radu. Ea a negat că ar avea conexiuni cu Vladimir Plahotniuc, menționând că este o persoană neafiliată politic și că este suficient de puternică pentru ca să evite să fie proiectul cuiva. Atunci când a candidat la prezidențiale, a declarat că toți cei care o acuză că ar fi „omul lui Plahotniuc” o fac pentru a-și ridica ratingul. Iar ieri, în cadrul unui briefing, Vladimir Plahotniuc a negat în mod indirect că ar avea legătură cu această numire, menționând că a mai auzit asemenea acuzații. 
08 November 2017 19:49 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64