S-au pornit acasă ieri, dar au ajuns abia astăzi. Este situația în care s-au pomenit zeci de pasageri ai cursei Roma-Chișinău. Oamenii spun că zborul a întârziat cu peste 24 de ore, iar cauza, potrivit reprezentanţilor companiei Air Moldova, ar fi o defecțiune tehnică. Unii susţin că la bord se aflau peste zece persoane care veneau acasă la înmormântări.

Cu sufletul la gură, pe aeroportul din Chișinău pasagerii erau așteptați de rude și apropiați, care spun că ieri au fost nevoiți să se întoarcă din drum, iar astăzi au revenit să-i întâmpine.

Pasagerii povestesc că au așteptat să decoleze până aseară la miezul nopții, iar în tot acest timp au auzit doar promisiuni deșarte.

Acești doi călători care vin de la Madrid cu escală la Roma susțin că în această dimineață urmau să asiste la o înmormântare, însă nu au mai ajuns la funeralii.

Solicitat pentru o reacție, purtătorul de cuvânt al companiei Air Moldova, Dumitru Niculiță, a spus că zborul a fost amânat din cauza unei defecțiuni tehnice la bordul aeronavei.