Știrile Curente

Meteo Horoscop
Mariah Carey, acuzată de hărțuire sexuală
Acuzațiile de hărțuire sexuală au ajuns la ordinea zilei în industria de divertisment de peste Ocean. De această dată, cu astfel de învinuiri se confruntă interpreta Mariah Carey. 

Vedeta a fost acuzată de către fostul său bodyguard că l-a hărțuit sexual și l-a umilit atât pe el, cât și pe colegii lui, referindu-se la ei ca la membri ai unui grup rasist. Mai mult, el susține că Mariah Carey dorea să fie înconjurată doar de bărbați de culoare. Agentul de pază, care a lucrat cu artista din 2015 până în 2017, a primit peste 200.000 de dolari de la ea. Potrivit presei străine, cântăreaţa i-a mai promis peste 500.000 de dolari pentru alți doi ani de contract, dar nu s-ar mai fi ținut de cuvânt. Reprezentanții interpretei au spus că ea nu a fost informată deocamdată despre acuzațiile care i se aduc. 
 
09 November 2017 19:18 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64