Știrile Curente

Meteo Horoscop
Microbuz de linie implicat în accident
Un accident cu implicarea unui microbuz de pe linia 184 s-a produs în această dimineață pe strada Ismail din capitală. Unul dintre cei doi pasageri din maxi-taxi susţine că şoferul ar fi adormit la volan. În consecinţă, s-a ciocnit cu un automobil marca Mercedes. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit în urma impactului. 

Șoferul microbuzului, un bărbat de 47 de ani din capitală, susține că a vrut să-i acorde prioritate unui alt automobil și nu a observat mașina din stânga lui.

Unul dintre pasageri susține însă că șoferul a adormit la volan.

Administratorul firmei de transport public respinge acuzațiile. El susţine că șoferul nu era băut și nici nu a adormit. 

Poliţia nu a fost chemată la fața locului. Amintim că, acum o săptămână, alt șofer de microbuz de pe linia 184 a fost prins beat la volan de către agenţii de patrulare. Bărbatul a fost dus la Dispensarul Republican de Narcologie, iar medicii au constatat o concentraţie de alcool de 0,75 miligrame pe litru în aerul expirat. Şoferul a fost amendat cu 10 mii de lei şi a rămas fără permis de conducere pentru cinci ani. 
 
09 November 2017 17:02 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64