În ajun de Revelion, Jurnal TV vine cu premiere incendiare. Suntem prima televiziune din Republica Moldova care, începând cu 30 decembrie, va difuza emisiuni ale companiei olandeze FCCE. Este vorba despre o reţea de distribuţie din regatul Ţărilor de Jos care asigură content de calitate în aproape 130 de ţări.

În fiecare sâmbătă, de la ora 10 şi 15 minute va începe Celebrity Scoop - un show dedicat bârfelor despre celebrităţi. Ulterior, pasionaţii de cinematografie vor putea urmări emisiunea FILMS & STARS, în care vor afla informaţii detaliate despre cele mai tari premiere, festivaluri de cinema sau gale de premiere a peliculelor de top.

Şi duminicile vor fi pline de acţiune şi suspans, începând cu 30 decembrie. De la ora 10:30, va începe ACTION ZONE, un show dedicat celor mai recente blockbustere.

Pentru cei mai curioşi, am pregătit emisiunea MAKING THE MOVIES, care va dezvălui anumite secrete din spatele camerelor de filmat. De exemplu, spectatorii vor avea ocazia să aprecieze calităţile de interpret ale celebrului George Clooney.