Știrile Curente

Meteo Horoscop
Bilete de speranță
Artistul de circ Igor Stînca este unul dintre moldovenii de care ţara de baştină poate fi mândră. Este omul care a cucerit publicul din toată lumea şi a obţinut mai multe premii internaţionale. Spune că s-a obișnuit deja să fie cu valiza pregătită și să locuiască la mii de kilometri distanță de cei dragi, iar tricolorul îi este alături mereu. Urmăriţi în continuare un reportaj semnat de către colega noastră, realizatoarea emisiunii "Cealaltă Basarabie", Leanca Griţcan. 

Prestația artiștilor a fost remarcată, iar ofertele au început să curgă de la o mulțime de agenții de circ. Așa au ajuns să aibă spectacole în toate colțurile lumii, de unde reveneau cu premii.

Mai mult se află în străinătate decât în Republica Moldova. Asta este viața unui circar și cei care vor să facă parte din această lume trebuie să-și asume niște riscuri. 

Ne-a asigurat că oriunde ar merge, se întâlnește cu o mulțime de moldoveni care, la fel, fac parte din lumea circului.

Chiar dacă a călătorit în aproape toată lumea, Igor Stînca are un vis pentru care este pregătit să muncească și să-și depășească limitele. 

Întreaga poveste de viaţă a lui Igor Stînca o puteţi afla accesând rubrica "Cealaltă Basarabie" de pe site-ul jurnaltv.md sau pagina de Facebook a emisiunii. 
 
06 December 2017 19:30 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64