Știrile Curente

Meteo Horoscop
Hazard dorește la Real
Roman Abramovich i-a pus un nou contract pe masă lui Eden Hazard, dar vedeta lui Chelsea a refuzat prelungirea. Motivul este unul clar: așteaptă un semn de la Florentino Perez pentru un transfer la Real Madrid. 

Înțelegerea belgianului de 26 de ani cu campioana din Premier League expiră în vara lui 2020, așa că nu există motive de grabă. Mai ales că Zidane a vorbit în mai multe rânduri laudativ la adresa lui. Totuși, o ofertă clară nu a venit din partea grupării blanco.
Clubul de pe Stamford Bridge intenționează să îl transforme pe mijlocașul ofensiv în cel mai bine plătit jucător din istoria echipei: îi oferă în jur de 18 milioane de euro pe sezon. Ținând cont de declarația belgianului, un singur lucru trebuie să se întâmple ca Eden Hazard să fie următorul "galactic": Chelsea și Real Madrid să se pună de acord în privința unei sume de transfer. 
 
06 December 2017 19:11 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64