Panică într-o staţie de metrou din Londra după ce trei oameni au fost răniţi. Un bărbat înarmat cu un cuţit s-a năpustit asupra călătorilor. În timpul atacului el striga: "Asta este pentru Siria!". Vă avertizăm că urmează imagini ce vă pot afecta emoțional.

În urma atacului armat, o persoană a fost grav rănită, iar două au suferit leziuni uşoare. Martorii spun că individul nu permitea nimănui să se apropie de răniţi, ameninţându-i în continuare cu un cuţit.

Poliţiştii au reuşit să-l prindă pe atacator. Asta după ce unul dintre ei a descărcat pistolul cu electroșocuri asupra suspectului, care a fost apoi arestat și dus la un spital din estul Londrei, unde a rămas sub pază.

Martorii spun că individul striga în timpul atacului: Asta este pentru Siria! Poliţia a refuzat însă să comenteze mesajul. Incidentul este tratat ca unul de natură teroristă. Populației i s-a cerut să rămână calmă, dar vigilentă. Atentatul vine la două zile după ce aviaţia britanică a declanşat o campanie aeriană împotriva grupării "Statul Islamic" în Siria.